menu

Organizace začátku školního roku 2022/2023

Milí žáci, vážení rodiče,

přiblížil se čas, kterému se říká konec prázdnin. Pokud jste tedy v nedočkavosti zabrousili sem, najdete níže pár informací o tom, co vás první dny čeká.

Škola začíná ve čtvrtek 1. září první vyučovací hodinou (7:50), která bude patřit třídním učitelům.

  • Žáci prim a prvních ročníků obdrželi informace od svých třídních učitelů.
  • Žáci všech ostatních tříd mají na 1. 9. stanovený rozvrh od 7:50 do 8:35. Úvodní hodinu stráví se svým třídním učitelem.

1.9. pořádáme už tradičně akci Škola na Hlavní třídě pro všechny porubské žáky, kteří tak mohou strávit první den školy venku u stánků se zábavnými aktivitami.

Rozvrhy na školní rok a aktuální rozvrh prvního týdne si můžete prohlédnout v aplikaci systému Bakaláři. Žáci a rodiče 1. ročníků a prim dostanou přihlašovací údaje první den školy.

Upozorňujme všechny žáky a rodiče, že provoz školy není omezen žádnými protiepidemiologickými opatřeními. Zároveň prosíme, abyste do školy neposílali žáky s viditelnými příznaky onemocnění , zejména s kašlem, rýmou a horečkou.

Stravování:

  • 1. září: jídelna nebude pro žáky v provozu.
  • V další dny bude jídelna otevřena od 11:30 do 14:15 hod a obědy jsou paušálně objednané pro všechny strávníky kromě tříd 1.C a 1.D, v průběhu adaptačního kurzu).

Těšíme se na vás 🙂